ALV IVN West-Betuwe in Tiel

ALV IVN West-Betuwe in Tiel

West-Betuwe 14 maart 2022

19 april 20:00 uur

Onze jaarlijkse Algemene LedenVergadering (ALV) is dit keer niet online, maar fysiek in Zaal Westroijen, Predikbroedersweg 14 in Tiel. Na het formele deel volgt een informatief deel waarin enkele leden van IVN West-Betuwe iets vertellen over hun activiteiten. Dat zal in ieder geval gaan over de gierzwaluwkolonie in kasteel Waardenburg. We sluiten af met een drankje. Alle leden ontvangen twee weken voor de ALV de agenda, het programma en de vergaderstukken per mail. Noteer 19 april alvast!

Bestuur vraagt dringend om hulp

Eén van de agendapunten is de samenstelling van het bestuur. Het bestuur bestaat uit vier leden, van wie één door ziekte weinig heeft kunnen doen de afgelopen twee jaar. Het huidige bestuur is vrijwel helemaal gestart in de gekke tijd van de coronapandemie. Al improviserend en met hulptroepen uit de vereniging zijn we de afgelopen twee jaar best goed doorgekomen. Maar om nu, na de coronatijd, meer te kunnen doen hebben we echt extra mensen nodig. Zo heeft het bestuur nu bijvoorbeeld geen echte secretaris. We doen dan ook een dringend beroep op de leden om te helpen.

Kun je zelf een bijdrage leveren aan het bestuur? Als secretaris of lid? Wij heten je van harte welkom.
Weet je iemand binnen of buiten de vereniging die ons kan helpen. Iemand die het ook belangrijk vindt dat de natuur in ons werkgebied een vereniging en een stem heeft? Laat het ons weten! Onze vereniging groeit, we zijn geregeld in het regionale nieuws en worden daarom ook vaker benaderd met vragen. Daar willen we natuurlijk graag aan bijdragen. Help dus mee!

Het bestuur
Fieke Vos
Eefke Halma
Mony Bogers
Willeke de Bruin

Foto: Nestkom gierzwaluw met achtergebleven eitje. Jasper van Driel

Deel deze pagina