De Veldhoeve

De Veldhoeve ligt in het hart van Drenthe, precies tussen Assen en Hoogeveen. Onze accommodatie ligt in een stille, groene omgeving. Er is een prachtige tuin en we hebben zelfs de natuur naar binnen gebracht met een heus binnenbos.

sfeerbeeld_orvelte_compri_0
1 36_klein_0

Vergaderlocatie

Het is een aangename plek om te vergaderen in de natuur. Door je vergadering te combineren met ontspanning in een groene omgeving haal je het maximale uit jouw bijeenkomst. Ook voor een teambuildingsdag, training, cursus of bedrijfsuitje kun je bij ons terecht. We hebben een speciaal activiteitenaanbod, maar leveren ook maatwerk.

Voor beroepsonderwijs

Groeps-accommodatie

De Veldhoeve is een heerlijke locatie voor bijvoorbeeld een weekendje weg met vrienden of familie. Door de centrale ligging is het een ideale uitvalsbasis. In de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen door de natuur en karakteristieke dorpjes.

Haagse wolven in de duinen

Onderwijs

Zowel het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs als het beroepsonderwijs kan bij ons terecht voor educatieve programma’s. Wil je bijvoorbeeld met kinderen een dagje op excursie? Een les over natuur geven op een unieke locatie? Of zoek je een gezellige locatie voor een schoolkamp? Dat kan allemaal. 

bron_herinneringscentrum_kamp_westerbork_compri_0

Uitstapjes

Op loop- en fietsafstand van De Veldhoeve vind je Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Museumdorp Orvelte. En iets verder, maar nog steeds binnen handbereik, ligt natuur van topkwaliteit in de Nationale Parken. En wat te denken van een bezoekje aan WILDLANDS Emmen? Voor elk wat wils!

stockbeeld_feesten_en_partijen_compri_1

Feesten en partijen

Natuur is een feest en wat is mooier dan een feest in de natuur? De Veldhoeve is een schitterende feestlocatie en zeker ook een mooie trouwlocatie. Samen zetten we het perfecte feest neer!

Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje middenin de natuur? Kom naar De Veldhoeve in Orvelte en ontdek het prachtige Drentse landschap, even weg van alle drukte. Geniet van de rust en de natuur, terwijl je nieuwe avonturen beleeft. Tijdens dit bedrijfsuitje word je verrast door en leer je over de prachtige natuur, maar er is ook voldoende ruimte om elkaar op een informele manier beter te leren kennen.