Werken bij IVN

Bij IVN werken zo’n 185 enthousiaste beroepskrachten. IVN is een dynamische organisatie waar samen met bevlogen, ambitieuze collega’s wordt gebouwd aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur.

Meer informatie en contact

IVN is een dynamische organisatie waar samen met bevlogen, ambitieuze collega’s wordt gebouwd aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. IVN stimuleert de ontwikkeling van medewerkers, en medewerkers benutten de mogelijkheid te groeien in het werk en op persoonlijke vaardigheden.

Als beroepskracht bij IVN creëer, verwerf, ontwikkel, realiseer, of ondersteun je landelijke, regionale en/of lokale projecten, passend binnen de thema’s van IVN. Kijk voor meer informatie bij ‘Wat wij doen’.

Naast de beroepskrachten zijn er duizenden vrijwilligers bij IVN actief. Zij zijn georganiseerd in 162 afdelingen door heel Nederland. Onze vrijwilligers maken mensen op lokaal niveau bewust van de waarde van natuur en het belang van duurzaamheid. Ben je benieuwd wat er bij jou in de buurt plaats vindt of wil je vrijwilliger worden? Kijk voor meer informatie bij ‘Word vrijwilliger’.

Heb je een vraag over een specifieke vacature? Gebruik dan de contactgegevens die bij de betreffende vacature staan.