West-Betuwe
Beleid & Organisatie
donderdag27jan2022

Corona en IVN-activiteiten

Sinds vrijdag 25 februari 2022 zijn alle coronamaatregelen vervallen waar we bij activiteiten van IVN West-Betuwe mee te maken hadden. Alle activiteiten binnen en buiten kunnen weer gewoon doorgaan.

Natuurlijk houden we ons wel aan de algemene hygiënemaatregelen. En heb je klachten: blijf thuis en doe een test. Het is niet meer nodig om 1,5 meter afstand tot elkaar aan te houden. Maar als leden of deelnemers aangeven wel die afstand te willen bewaren, dan houden we daar rekening mee. Het is sowieso voor iedereen verstandig om niet op een kluitje bij elkaar te gaan zitten of staan. Blijf een beetje voorzichtig. Bij de start van bijeenkomsten en excursies vragen we de aanwezigen ook om afstand tot elkaar te houden.

Voor bijeenkomsten in een zaal blijft gelden, dat we ons houden aan de maatregelen van de locatie. En tot slot: als je een drukke bijeenkomst bezoekt dan is het aan te raden om eerst een zelftest te doen.

Hopelijk is dit voorlopig de laatste update over coronamaatregelen. Het voorjaar komt eraan: we gaan weer meer naar buiten. Laten we als IVN-ers ook weer samen de natuur intrekken!