Eindhoven West West

58.0 KM
Eindhoven
(0)

Fietsroute door Eindhoven West en ten westen van Eindhoven. Gaat door het Stadsdeel Strijp met zijn Philips erfenis en langs het vliegveld. Via de Oirschotse Heide komt u uit bij Landgoed Baest, ten noorden van Middelbeers. Het meest westelijke stuk gaat naar Westelbeers, Landschotse Heide en Vessem. Van daar weer terug naar Eindhoven centrum via Zandoerle, Veldhoven en Meerhoven.

Toterfout

De tocht gaat grotendeels over vrijliggende fietspaden en een enkel stukje goed te fietsen zandweg. Het Mariakapelletje in Westelbeers en de grafheuvels van Toterfout zijn zeker het afstappen waard.

De route is 58km lang, met een mooie inkortingsmogelijkeid tot 44km.

Navigatie en kaart

In de loop van het najaar kunt u voor deze fietstocht gebruik maken van de IVN route app. Als u liever op eigen middelen navigeert, kunt u de kaart uit Google Maps gebruiken. De gegevens zijn te downloaden op de computer als kml-file, eventueel voor uw eigen navigatie app.

[Klik op het symbool met de vier hoekjes rechts in de kop. Vervolgens op het driepuntjes symbool, rechts in de rode kop van de legenda. Kies KML downloaden.]

Of maak gebruik van deze link:

Kaartje van de route

Locatie

Stationsplein Eindhoven
Download de app voor deze route

Download onze app

Ontdek meer over

Deel deze pagina