Lid worden

Klik voor onze lidmaatschapsvoorwaarden

Iedereen die de natuur van Veldhoven, Eindhoven, Vessem en omstreken een warm hart toedraagt kan lid of donateur worden. U bent dan van harte welkom bij onze activiteiten en u kunt dan uw hobby of interesse uitbouwen. Zoals u elders op de site kunt zien hebben we verschillende werkgroepen. Via het bestuur kunt u altijd in contact komen met een werkgroep.

Het lidmaatschap kost per jaar € 24,00. Huisgenootleden (andere gezinsleden die op hetzelfde adres wonen) betalen jaarlijks € 5,-. Als (huisgenoot)lid kunt u zich aansluiten bij werkgroepen, krijgt u korting bij onze cursussen en kunt u deelnemen aan alle ledenactiviteiten.
Jeugdleden betalen € 32,00 per jaar.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. De gemerkte velden moeten ingevuld worden, de overige zijn niet verplicht. Een e-mailadres is echter erg handig voor een snelle communicatie.

Automatische incasso

Aan leden wordt gevraagd om de vereniging te machtigen voor automatische incasso. Dit geldt alleen voor leden die zich rechtstreeks hebben aangemeld bij IVN afdeling Veldhoven Eindhoven Vessem. Klik hier voor meer informatie en om het machtigingsformulier in te vullen.

Opzeggen

Opzeggen van het lidmaatschap dient te gebeuren vóór 1 december via een mailtje naar de ledenadministratie.