Videos

Op deze pagina staan alle 9 Naar Buiten met Groen doet goed videos handig op een rijtje. Zo kijk je ze gemakkelijk terug en kan je ze met iedereen delen. Vind je ze leuk? Laat ze aan je vrienden en vriendinnetjes zien!

April

De zon straalt, de lente is in aantocht: tijd om naar buiten te gaan! Wat vind jij het leukst om buiten te doen? Lammetjes aaien, in een boom klimmen of toch je eigen groente kweken?

Mei

Het is lente! Het perfecte tijdstip om de frisse buitenlucht op te zoeken. Misschien heb je wel zin om door versgemaaid gras te rollen, of lekker vroeg dauw te trappen. Ga op zoek naar kikkerdril of maak een mooie bloemenketting. Wat lijkt jou het leukst?

Juni

Heb jij wel eens zelf een broodje gebakken boven een kampvuur of wil je liever door het gras rollen? Of waterbeestjes zoeken? Of weet je zelf hele leuke dingen? Het kan allemaal als jij naar buiten gaat!

Juli

Jaaaa, ook in juli kan je weer naar buiten! Doe eens een wedstrijd kersenpit spugen, loop buiten op je blote voeten of maak de mooiste stenenverzameling. Misschien doe jij juist iets heel anders?

September

De zomer is al een beetje voorbij, maar ook in september zijn er buiten nog genoeg leuke dingen te doen! Zoals slootjespringen, vleermuizen spotten of een hut bouwen.

Oktober

In de herfst zie je ze op veel plekken: paddenstoelen! Kan jij ze vinden? En kijk ook eens onder de paddenstoel, wat zie je? Of geniet lekker van een regenbui door te dansen in de regen. Veel plezier buiten!

November

Het is herfst! Tijd om lekker in bladeren te springen, poppetjes van kastanjes te maken of genieten van lekkere pompoensoep. Het wordt al vroeg donker dus ga ook op een spannende nachtwandeling. Of voorspel welk weer het wordt met een dennenappel! Hoe? Ontdek het snel in deze video.

Januari

Brrr, wat is het soms koud in de winter. Maar wat is het ook mooi en leuk buiten! Je ziet veel vogels zoeken naar eten, hoeveel kan jij er spotten? Soms kan het heel hard waaien, zo hard dat je tegen de wind in kan leunen, probeer maar eens!

Februari

Hopelijk gaat het in februari weer sneeuwen zodat jij lekker buiten in de sneeuw kunt sleeën of op je blote voeten erdoor kunt lopen. Wie weet kan je dan ook nog op natuurijs schaatsen! Ook leuk om te doen is het bezoeken van een kasteel of fort of zelf vogelvoer maken.

Andere producten

Activiteitenlijst

Ga lekker naar buiten en neem deze lijst mee! Hier staan allemaal leuke buitenactiviteiten handig op een rijtje. De activiteiten zijn in elk seizoen te doen. Wanneer je iets gedaan hebt streep je het gemakkelijk af, zo vergeet je niks te doen. Download de lijst hier en ga naar buiten!

Doekaarten

Ben je geinspireerd door de videos en wil je lekker naar buiten? Heel goed! Kijk voor meer leuke buitenactiviteiten op de doekaarten van Groen doet goed. De doekaarten zijn voor elk seizoen op deze pagina te vinden.