ivn jongeren

IVN Jongeren: er is nog plaats voor enkele avonturiers

Heeze Leende 7 september 2023

Onlangs is binnen IVN Heeze-Leende een jongerenafdeling opgericht voor jongens en meiden tussen 10 en 14 jaar die samen de natuur in willen gaan. De groep heeft als naam “Avonturiers” gekozen en dat klopt helemaal. Eens in de maand gaan ze op zondagmorgen op pad naar een mooi natuurgebied voor steeds een nieuw avontuur.

In de afgelopen weken hebben zich al 8 kinderen aangemeld als lid, maar er is nog plaats voor 5. De eerste activiteit is op zondag 1 oktober. We gaan dan proberen burlende edelherten te spotten in het Weerterbos. We krijgen daarbij hulp van een gids, die (bijna) alles weet van het gedrag van deze dieren. Spectaculair om ze te horen in de herfst en misschien krijgen we ze ook wel te zien! Zeker omdat we in het gebied zijn waar je normaal gesproken niet mag komen.

Als je mee wilt, als lid of om te kijken of je het leuk vindt, dan kan dat wel. Geef je snel mogelijk op bij Willem van de Ven, die samen met en Emanuel Nervo de leiding heeft over de groep. Stuur een mail naar avonturiers@ivnheezeleende.nl of bel met Willem 06-34376748.

De bedoeling is dat de “Avonturiers” volgend jaar iedere maand een nieuw avontuur beleven, met uitzondering van de zomer- en kerstvakantie. Dat komt neer op 9 à 10 activiteiten per jaar. Wat we gaan doen is nog een verrassing maar we zullen zeker

  • Avonturen beleven
  • Van alles onderzoeken en ontdekken
  • Vrienden en vriendinnen maken

Maar vooral: plezier maken en samen genieten!

Ontdek meer over

Deel deze pagina