Bibliotheek

De bibliotheek heeft veel informatie heeft over natuur en milieu  De bibliotheek is gevestigd in het IVN Clubgebouw “De Sleutelbloem”, Strabrecht 14 te Heeze, en is geopend iedere woensdag van 10 tot 13 uur, uitgezonderd de (school)vakanties.

Door een kaartsysteem zijn alle gegevens zeer goed toegankelijk. catalogus natuurboeken digitaal

De bibliotheek bevat momenteel zo’n 500 boeken over een groot aantal onderwerpen zoals:

Algemeen

Fauna

Flora

Iedereen die vragen heeft of iets wil weten over natuur en/of milieu is tijdens de openingsuren van harte welkom. U wordt ontvangen met koffie en meestal zijn de gevraagde inlichtingen direct beschikbaar.

Uitleen natuurboeken via Bibliotheek Dommeldal

Iedereen die lid is van bibliotheek Dommeldal kan gebruik maken van onze collectie natuurboeken. Via de website van de bibliotheek kan men kiezen uit de catalogus.

De lener kan kiezen uit drie opties;

De procedure is dat je een speciaal invult op de website van bibliotheek Dommeldal en aangeeft welk boek je uit de lijst wilt lenen. Je noteert het betreffende nummer en de titel op het invulformulier, waarbij je aangeeft waar je het boek op wilt halen. Het boek staat op je naam in de reserveringkast. In alle gevallen wordt het boek op je account gezet. Ook de overige voorwaarden m.b.t. uitlenen en verlengen, inleveren, reserveren e.d. zijn van kracht. Het inleveren kan ook op bovengenoemde plaatsen gebeuren.

Coördinatoren
Loes Keijsper, tel. 040-226 1717
Diny Michiels, tel. 040-226 1229
e-mail: sleutelbloem@ivnheezeleende.nl