Fotografie

De werkgroep wil allerlei onderwerpen fotograferen in de eigen gemeente. Dat kan van alles zijn wat met de natuur te maken heeft: water, vogels, bloemen, dieren, paddenstoelen, enz. Zowel macrofotografie en landschapsfotografie.

Als werkgroep willen wij vooral ontspannen samen zijn, onze interesses delen en elkaar stimuleren. Belangrijk is om kennis uit te wisselen over fotografie in het algemeen en over de gefotografeerde natuur. Door onze foto’s te bespreken willen we de kwaliteit van de foto’s verbeteren. Wij zijn van plan om zes à zeven keer per jaar op zaterdagochtend de natuur in te trekken en op locatie te fotograferen. Wij willen dat doen aan de hand van vooraf opgestelde thema’s. De donderdag daarna willen we de resultaten van onze fotosessies bekijken in de Sleutelbloem en elkaar positieve feedback geven om onze techniek te verbeteren.

Wil je kennis maken met de werkgroep of een keer mee met de excursies, neem dan contact op de coördinator. Je hoeft geen lid te zijn van het IVN, je kan gewoon een keer vrijblijvend mee.

Coördinator

Mariet Camp e-mail: fotowerkgroep@ivnheezeleende.nl

Brochure

brochure Fotowerkgroep