Het Woldhuis

Het Woldhuis is in 1865 gebouwd op landgoed Het Woudhuis. Het landgoed is vrij toegankelijk en bestaat uit een loofbos, naaldbos, gemengd bos, weilanden en akkers. Heel geschikt voor een natuurbeleving op maat! Het Woldhuis biedt tal van mogelijkheden in en rondom de natuur. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Haagse wolven in de duinen

Natuurkampen en schoolreisjes

Speciaal ontwikkeld voor groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs bieden wij bij IVN Het Woldhuis natuurkampen van 2 tot 5 dagen en schoolreisjes van 1 dag aan. Door samen op avontuur te gaan in de natuur en spelenderwijs hierover te leren, kan de tijd bij IVN Het Woldhuis een belangrijke impuls zijn voor kinderen en hun relatie met de natuur. 

Voorwaarden

Bruiloften, feesten en familieweekenden

Altijd al willen trouwen midden in de natuur bij een statig landhuis? IVN Het Woldhuis in Apeldoorn is de ideale plek in de natuur voor een feest, bruiloft of familieweekend. De locatie ligt centraal in het land in een prachtige bosrijke omgeving. Lees hier meer over de mogelijkheden van een mooi feest. En kijk hier wat IVN Het Woldhuis te bieden heeft voor de mooiste dag van jullie leven.

Natuur en vergaderen

Vergaderen in de natuur

IVN Het Woldhuis is de ideale plek voor vergaderingen of conferenties in een bosrijke omgeving. Bovendien erg centraal gelegen in het land. Op het landgoed vergader je in het groen, in pauzes kan je wandelen over het landgoed. Wil je meer weten? Bekijk de mogelijkheden.