Moestuincoach als business

Wil jij van jouw groene vrijwilligerswerk je baan maken? Schrik je terug voor de kennis die nodig is om zzp'er te worden? Vind je het moeilijk om jezelf te 'verkopen'. Heb je vragen hoe je jaarrond kan rondkomen? 

Doe dan mee met de training 'Moestuincoach als business'!

In een training van een dag leren de ervaren groene zzp'ers Simon Eurlings en Charlotte Verhoeve jullie al de ins en outs die nodig zijn om als professionele moestuincoach aan de slag te gaan. 

We organiseren twee trainingsdagen, één in Tilburg en één in Utrecht.

Schrijf je hier in:

 

Als je de opleiding moestuincoach van JLE, Velt en IVN hebt gevolgd zijn de deelnamekosten 60,- inclusief lunch. Heb je de opleiding niet gevolgd maar wil je wel als groene zzp'er aan de slag dan kun je ook deelnemen als er plekken over zijn. Deelname kosten zijn dan 90,-. Na aanmelding ontvang je een factuur. Pas na het betalen van de factuur is je deelname definitief. Moestuincoaches krijgen tot november voorrang bij inschrijving, daarna wordt de trainingsdag opengezet voor andere NME-specialisten.
Heb jij speciale vragen of onderwerpen die je graag op deze trainingsdag aan bod ziet komen? Geef dat dan hier aan!

IVN verwerkt je gegevens in het kader van de trainingsdag 'Moestuincoach als business'. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.