Met de IVN Routes app heb je altijd meer dan 450 wandelingen, fietsroutes en meerdaagse trektochten én een digitale natuurgids op zak. Vind een wandeling bij jou in de buurt, of zoek op routes die speciaal geschikt zijn voor kinderen of ouderen. Download de app nu gratis voor Android* en iPhone.

Google Playstore
Apple Store

*De IVN Routes app is toe aan vervanging. Hierdoor wordt de app mogelijk niet (meer) ondersteund op de nieuwere Android telefoontoestellen. In het najaar lanceren we onze nieuwe Routes app, wat dit probleem oplost. Op een iPhone kan de app wel gedownload worden. Excuses voor het ongemak.

Natuurroutes voor jong en oud!

Alle IVN Routes zijn offline te gebruiken nadat de route is gedownload. Via het zoekscherm kan je een route zoeken aan de hand van diverse criteria. Zo zijn er routes voor onder andere kinderen en ouderen en kan er gezocht worden op verschillende onderwerpen zoals stadsroutes, paddenstoelen en of strandroutes.

Samen met vrijwilligers van afdelingen door het hele land is de app IVN Routes gerealiseerd. Gemaakt door natuurvrijwilligers voor natuurliefhebbers.

 

Ontdek alle routes

Binnenkort beschikbaar!

IVN Routes wordt IVN Natuurbeleving app! De nieuwe app zal naar verwachting begin november in de app stores beschikbaar zijn.

Wat kun je verwachten:

  • Verbeterd batterijverbruik voor een langere gebruiksduur.
  • Verbeterde zoekmogelijkheden om snel te vinden wat je zoekt.
  • Ontdek niet alleen routes, maar ook IVN Natuuractiviteiten en meer.
  • Deel jouw foto’s met andere gebruikers in de community.

Veelgestelde vragen

Waar download ik de IVN Routes App?

Download gratis de Android of iPhone app.

Google Playstore

Apple Store

Kan ik de IVN Routes App ook offline gebruiken?

Alle routes uit de IVN Routes app kunnen offline worden gebruikt door vooraf een route te downloaden. Met de GPS functie wordt je locatie vastgesteld en kan je tijdens het wandelen of fietsen niet van de route afraken. Onderweg tijdens de wandeling of fietstocht krijg je ook nog eens interessante informatie van je eigen digitale IVN Natuurgids.

Ik heb een vraag over de IVN Routes App

De inhoud van de app en de routes is met de grootste zorg samengesteld. Mocht je desondanks onzorgvuldigheden of fouten tegenkomen, dan kun je die bij voorkeur melden bij de betreffende IVN afdeling die de route heeft gemaakt. Of via routes@ivn.nl.

Heb je vragen en of opmerkingen over de IVN Meerdaags Trektochten kan je contact opnemen met: trektochten@ivn.nl

Is het gebruik van de IVN Routes App veilig?

De route app is een product van IVN waarop de algemene voorwaarden en privacy statement van IVN van toepassing zijn.

Locatie gebruik IVN route app en uw privacy

De IVN app gebruikt gps-locatie in de achtergrond, ook als de app niet draait, met als doel u te informeren wanneer u in de buurt bent van een route punt.

De app houdt uw actuale locatie gegevens niet bij, behalve wanneer u daadwerkelijk een individueel routepunt opent tijdens een wandeling of een route download. Dan slaat de app een niet-tot-uw-persoon herleidbaar statistisch datapunt op voor analyse van het gebruik van de app, alsmede het doorvoeren van mogelijke verbeteringen.