IVN Meerjarenvisie
IVN
Op
zaterdag21jan201710:30

Ledenconferentie IVN 2021

IVN denkt na over de toekomst. IVN is toe aan een nieuw, ambitieus meerjarenplan voor de komende vijf jaar: IVN2021. Eén meerjarenplan voor heel IVN: vereniging én stichting, vrijwilligers én beroepskrachten. Dat doet het Landelijk Bestuur niet op eigen houtje. Afgelopen zomer vulden ruim 2000 IVN’ers een ledenenquête in. Op tal van bijeenkomsten spraken IVN’ers over het nieuwe meerjarenplan. Binnenkort publiceren we de eerste conceptteksten op de website ivn.nl/ivn2021. De finale is tijdens de ledenconferentie op 21 januari. 

Ledenconferentie

Op zaterdag 21 januari is het voormalige klooster Mariënhof in Amersfoort het decor voor de afronding van het meerjarenplan IVN2021. Met 200 IVN’ers uit alle hoeken van het land zetten we de puntjes op de i. Hét moment om mee te denken en van je te laten horen! 

Het programma is nog niet compleet, maar we lichten vast een tipje van de sluier op. De dag staat in het teken van inspiratie en discussie. Het plenaire ochtendprogramma start in de prachtige Singelzaal, de voormalige kapel. We beginnen met een swingende spreker die ons meeneemt in zijn/haar visie op de toekomst van de natuurbeweging. Daarna volgen enkele prikkelende discussies over hoofdthema’s voor komende jaren zoals Kind en natuur, Natuur en duurzaamheid, vrijwilligersbeleid en de promotie van IVN. Met een korte aftrap, een pittige discussie en actieve peilingen in de zaal.

Tijdens het middagprogramma kun je kiezen uit een aantal workshops over onderwerpen als Natuur en gezondheid, het bereiken van jongeren, educatie en beleving, natuurbehoud en -ontwikkeling, Natuur in de buurt of samenwerking landelijk en lokaal. We sluiten samen af in de Singelzaal.

  • Wat: Ledenconferentie IVN
  • Wanneer: zaterdag 21 januari, 10:30-16:00u (inclusief lunch)
  • Waar: Mariënhof, Kleine Haag 2, Amersfoort
  • Voor wie: IVN leden (maximaal 200, dus geef je snel op!)

Aanmelden ledenconferentie

Algemene informatie

zaterdag 21 januari 2017 - 10:30 tot 16:00
Locatie: 
Mariënhof
Kleine Haag 2
Amersfoort
Nederland
Google Maps image