Ubach over Worms
Natuur
Op
zondag22jan201711:00

Nieuwjaarswandeling

Wandelroute: Rimburg

Beste leden,

Zoals jullie misschien al vernomen hebben is de geplande Nieuwjaarswandeling van onze IVN-afdeling gisteren (zondag 8 januari 2017) vanwege de gladheid op verschillende plekken, afgelast. Maar afgelasten betekent nog niet dat er geen Nieuwjaarswandeling zal zijn. 

Ik nodig jullie via deze weg, mede namens de werkgroep 'Wandelingen' en het bestuur, opnieuw uit om deel te nemen aan onze Nieuwjaarswandeling, die nu gepland staat op zondag 22 januari 2017. We vertrekken om 11.00 uur bij ons home 'D'r Slieënberg'. 

Aangezien het om een gezinswandeling gaat, zijn kinderen ook van harte welkom. Voor niet-leden vragen wij een bijdrage van € 2,50 per persoon.

Jullie moeten er wel rekening mee houden, dat de wandeling niet geschikt is voor kinderwagens, rollators en/of rolstoelen.

De wandeling gaat in de richting van de Jufferweg, dan richting Eygelshoven, Rimburgerhoeve, oversteken naar Rimburgerbos en vervolgens langs de watertoren terug naar ons home. Dit alles onder leiding van twee van onze gidsen. De afstand is ± 6 km en de tijdsduur is ± 2 uur.

Na de wandeling is er soep en brood en voor de kinderen warme chocomel.

Hebben jullie interesse in deze (misschien wel winterse) wandeling? Meld jullie dan aan via mail: claj.arets@hotmail.com, of via                            telefoon 045-5413453 of via mobiel 0643485155 t/m vrijdag 20 januari.

Twijfelt U in verband met de weersomstandigheden over het doorgaan van de wandeling bel neem dan contact op met een van bovenstaande nummers.

Leden die zich voor 8 januari 2017 hadden opgegeven verzoeken we zich opnieuw op te geven voor 22 januari, aangezien we een duidelijk beeld willen hebben wie er op 22 januari 2017 aanwezig zal zijn.

Tot zondag 22 januari.

Mede namens de IVN-afdeling Ubach over Worms,

Met vriendelijke groeten,

Chris Arets.

Kasteel RimburgWorm  IVN-home Ubach over Worms

Algemene informatie

zondag 22 januari 2017 - 00:00
Locatie: 
Natuurbeleving D'r Slieënberg
Steenenbergweg 8
Landgraaf
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image