Over ons

IVN Ubach over Worms heeft zich ten doel gesteld binnen het gebied van Ubach over Worms en omliggende plaatsen ertoe bij te dragen dat de bevolking zich bewust wordt van de relaties tussen mens, zijn cultuur en de levende en niet levende omgeving.
Zij doet dit door o.a. het organiseren van wandelingen, lezingen, landschapsonderhoud, jeugd-activiteiten etc.
Jaarverslagen

Koempels, pastoors en andere Parkstedelingen

Als het om de bescherming van de natuur ging, trok hij alle registers open. Hij was de schrik van menige autoriteit, aan beide zijden van de grens. Lees-verder
Door Martin van der Weerden

 

Adventsconcert

Op zondag 10 december organiseert Zangvereniging Eendracht weer een adventsconcert in samenwerking met het, eveneens uit Rimburg afkomstige, Gospelkoor Gioia. Eendracht staat onder leiding van dirigent Jan Zaad en wordt op piano begeleid door de vaste pianiste Esther Zaad; Gioia staat onder leiding van dirigent Louk Kockelkoren. Het programma bestaat uit een keur van internationale (kerst)liederen. Voor een instrumentaal intermezzo zorgt de familie Heckmanns bestaande uit vader Patrick en de kinderen Elena & Katherina op viool, en moeder Pavline op piano. Pastoor Harry Notermans zal tijdens het programma een korte kerstgedachte uitspreken.
Het concert is in de sfeervolle parochiekerk van Rimburg en begint om 19:00 uur. Na afloop is er een gezellig samenzijn in het café van gemeenschapshuis D’r Eck in Rimburg. De toegang tot dit concert is gratis, maar een vrije gave wordt zeer gewaardeerd.

Activiteiten

Bekijk alle

11 november 2023