16 t/m 23 oktober 2019

Aanmelden activiteiten Grevelingenweek 2019

Van 16 t/m 23 oktober 2019 staat de Grevelingen in het zonnetje! U kunt uw activiteit voor de Grevelingenweek aanmelden via het formulier hieronder. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Noëlle Verhage via n.verhage@ivn.nl.

Van 16 t/m 23 oktober gaat de zesde editie van de Grevelingenweek van start. De Grevelingenweek betrekt inwoners, recreanten, bedrijven, scholieren en toeristen bij de Grevelingen. Een week vol activiteiten waarbij iedereen op een actieve manier kennis maakt met al het moois van de Grevelingen en waarbij de koppeling tussen natuur en recreatie centraal staat.

Algemene gegevens
Gegevens activiteit
Deze uitleg wordt gebruikt om voor uw activiteit te werven. Hoe aantrekkelijker, hoe beter!
Meerdere dagen kan ook!
Starttijd vereist, eindtijd optioneel
Foto activiteit aanleveren
Graag ontvangen wij van u een goede foto van uw activiteit en die wij mogen gebruiken op de website en/of in de communicatiemiddelen die nog worden ontwikkelt. U kunt de foto mailen naar zeeland@ivn.nl o.v.v. Grevelingenweek 2019, uw bedrijfsnaam en naam van de activiteit. U gaat ermee akkoord dat wij de foto mogen gebruiken voor de Grevelingenweek 2019. Wij vermelden uw bedrijfsnaam als bron bij de foto, tenzij u anders aangeeft. Wilt u dit dan in de mail bij de foto aan ons aangeven? Zorg ervoor dat de foto kwalitatief goed genoeg is voor online en offline communicatiemiddelen.

De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt in het kader van de Grevelingenweek. Wij respecteren jouw privacy.