Duurzaamheidsambassadeur

Update 26 november: Voor de thema-maanden mobiliteit, bodemdieren en waterkwaliteit zoeken we nog duurzaamheidsambassadeures.

In het kort: ben jij een echte ambassadeur voor duurzaamheid? En vind jij het leuk om jouw kennis en/of ervaringen te delen met anderen? Wij zoeken ambassadeurs voor onze online community Samen Duurzaam!

De community Samen Duurzaam is opgezet aan de hand van de duurzaamheidskalender van IVN, waarin elke maand een bepaald thema wordt belicht.

Wat ga je doen?

Als ambassadeur krijg jij de verantwoordelijkheid over het duurzaamheidsthema van die maand. Hieronder staan de verschillende thema's op een rijtje.

We vragen van jou om hierover een korte (video)blog te schrijven en een aantal tips en tricks te delen als inhoudelijke verdieping voor onze online community. Deze community is voor iedereen beschikbaar, maar je moet wel inloggen. Als je een kijkje wil nemen kan je contact opnemen met Alina Salomon

 • Je werkt online in eigen tijd.
 • De verwachting is dat je er ongeveer 15 uur aan besteedt, waarvan zo’n 5 uur besteedt zal worden in de maand voorafgaand aan het door jouw gekozen thema.
 • Daarnaast verwachten we dat je 18 januari aanwezig bent bij het kick-start event van onze duurzaamheidskalender.

  Wat bieden we?

   Je werkt samen met de Trainees van IVN die deze community hebben opgezet. Je bent dus op actieve wijze betrokken bij het vormgeven van het maandelijks duurzaamheidsthema in de community.

   • Je krijgt een vrijwilligersvergoeding van 75 euro en een gratis IVN-kalender.
   • Je neemt gratis deel aan het IVN-duurzaamheidsevent op zaterdag 18 januari, tijdens dit event krijg je een korte introductie workshop voor je ambassadeursrol. Daarnaast is dit event een uitgelezen kans om te netweken en elkaar te ontmoeten.
   • IVN heeft een groot bereik op social media (bijna 7000 volgers op Instagram, 20.000 op Facebook en 18.000 op Twitter). Daarnaast delen wij jouw inhoud uiteraard binnen onze online community.

   Wil je meedoen?

   Geef je op als duurzaamheidsambassadeur voor de community Samen Duurzaam. Aanmelden is mogelijk tot 1 december 2019 bij Alina Salomon. Vermeld daarbij welk thema jouw voorkeur heeft en stuur daarnaast ook jouw social media pagina mee. Wij nemen na aanmelding binnen twee weken contact met je op en stemmen de samenwerking dan verder af.

   IVN kalender thema