IVN Gastheer van het Landschap & Zevenaar

IVN Gastheer van het Landschap – Zevenaar

De Oude IJsselstreek 16 juli 2022

Ben jij horeca-, recreatie-, of agrarisch ondernemer in deze regio en wil je meer weten over de prachtige omgeving waarin jij gastheer bent? Doe dan mee aan het programma IVN Gastheer van het Landschap dat in het najaar 2022 start in Zevenaar!

Versterk de beleving van je gasten!

Dynamische uiterwaarden, weidelandschap, landgoederen en meer; Zevenaar heeft een omgeving om trots op te zijn! Tijdens de cursus Gastheer van het Landschap verdiep je je, samen met andere Zevenaarse ondernemers in de mooie flora en fauna, cultuurhistorische waarden, recreatieve mogelijkheden en de bijzondere landschapsparels van deze streek. Als gastvrouw of –heer leer je over het landschapsverhaal van Zevenaar en hoe je recreanten kunt enthousiasmeren voor de streek.

Wanneer?

Het programma bestaat uit 5 bijeenkomsten in totaal, waarvan 3 dagdelen theorie, 1 dagexcursie en 1 terugkomdag. De cursusdagen zijn als volgt:

  • Dinsdag 15 november (09:00 – 13.00)
  • Dinsdag 6 december   (09:00 – 13.00)
  • Dinsdag 17 januari       (09:00 – 13.00)
  • Dinsdag 31 januari       (09:00 – 15.00)

De terugkomdag vindt plaats op een nader te bepalen datum in overleg met de deelnemers.

Meer weten?

Download onderstaande uitnodiging:
Uitnodiging Gastheer van het Landschap – Zevenaar of ga naar www.ivn.nl/gastheer-zevenaar. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan!

De cursus IVN Gastheer van het Landschap is een initiatief van en wordt georganiseerd door IVN Gelderland en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zevenaar.

Deel deze pagina