Samen sterk voor duurzaamheid

Wil jij ook een steentje bijdragen om onze samenleving duurzamer maken? Mooi! Dan ben je bij deze onderdeel van een beweging van allemaal mensen die duurzaamheid belangrijk vinden. Er is eindeloos veel wat je kunt doen om bij te dragen aan verduurzaming. Zó veel dat we voor het overzicht ons hier beperken tot wat je kunt doen binnen IVN. Waar ben je naar op zoek? 

Ik wil zelf verduurzamen en/of leren over duurzaamheid

Kijk dan eens bij de verschillende activiteiten die IVN-afdelingen aanbieden. Er is veel variatie. Van opschoonacties tot klimaatcursussen. Je vindt het overzicht hier.

Op leer je groen vindt je meerdere modules over duurzaamheid. 

Haal de  IVN Duurzaamheidskalender in huis en laat je  elke maand inspireren door middel van achtergrondinformatie en uitdagingen om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid. De kalender is vanaf februari 2021 weer verkrijgbaar. 

Laat je inspireren op Samen Duurzaam 

De online community  Samen Duurzaam op Ons IVNbiedt je de kans om met gelijkgestemden in contact te komen. 
> Ben je wel lid van IVN maar heb je nog geen account voor Ons IVN? Die kun je hier aanvragen.
> Ben je geen lid van IVN maar wil je wel graag in de groep? Stuur dan een e-mail naar a.salomon@ivn.nl en wij voegen je toe!

Ik wil een bijdrage leveren  aan klimaateducatie met impact

We zijn altijd op zoek naar cursusorganisatoren en  hebben meerdere vrijwilligersvacatures.  Kijk wat het beste bij je past en doe ook mee.