Jaarprogramma 2022 Overig

Ons jaarprogramma 2022 ligt weer klaar!

De Oude IJsselstreek 17 februari 2022

IVN De Oude IJsselstreek heeft ook voor het komende jaar een aantrekkelijk en afwisselend programma te bieden met wat wils voor elke natuurliefhebber.

Ruim 50 activiteiten staan vermeld in het jaarprogramma. Zo hopen wij veel mensen te betrekken bij natuur, milieu en landschap in hun leefomgeving. We doen dat op allerlei manieren (wandel- en fietsexcursies, lezingen, presentaties en cursussen) en we houden het vooral laagdrempelig. Iedereen kan meedoen, jong en oud!

Het jaarprogramma ligt deze week op de deurmat bij onze leden en donateurs. In de loop van dit jaar kunnen andere geïnteresseerden het (gratis) programma tegenkomen op tal van plekken: onder andere in de bibliotheek, bij het VVV-kantoor en natuurlijk daar waar onze gidsen actief zijn.

Dit jaarprogramma is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Het verloop van de coronacrisis in 2022 is echter onvoorspelbaar.

  • Afhankelijk van de ontwikkelingen kan aanmelding vooraf bij onze activiteiten wenselijk of verplicht zijn.
  • En er kan nog steeds sprake zijn van een annulering van een excursie of een beperking met betrekking tot het maximum aantal deelnemers.

Kijk daarom altijd op onze website voor informatie over het doorgaan van onze activiteiten.

Doe voorzichtig en ga lekker naar buiten!

Ontdek meer over

Deel deze pagina