Natuurcursus najaar 2022 waterkar Overig

Natuurcursus najaar 2022

De Oude IJsselstreek 29 juni 2022

De inschrijftermijn is inmiddels gesloten. Mocht je alsnog aan willen sluiten neem dan telefonisch contact op: tel 0314 631779. Op alle locaties gaat de cursus van start.

Dit najaar is er weer een Natuurcursus in alle vier de regio’s van IVN-afdeling De Oude IJsselstreek. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die graag meer wil weten over de natuur en daarnaast de eigen woon-en leefomgeving beter wil leren kennen. Het programma bestaat uit zeven avondbijeenkomsten en zes excursies.

Omdat onze afdeling een groot gebied beslaat wordt de cursus op vier locaties in de regio’s van de afdeling aangeboden: op maandagavond in Braamt (regio Montferland), op dinsdagavond in Halle (regio Graafschap), op woensdagavond in Zevenaar (regio De Liemers) en op donderdagvond in Breedenbroek (regio Rondom Strang en Iessel).
Op alle vier locaties wordt hetzelfde programma aangeboden. Globaal is er elke twee weken een lesavond, van 20:00 uur tot 22:00 uur, met aansluitend een excursie op zaterdagochtend van 09:30 uur tot 12:00 uur.

Om bij verhindering toch het hele programma te kunnen volgen is het mogelijk om te ruilen en een bijeenkomst op één van de andere locaties bij te wonen. Dit kan alleen in overleg met het eigen team.

Download hier het cursusprogramma met de adressen van de cursuslocaties:

Cursusprogramma Natuurcursus 2022
Voor IVN-leden bedragen de kosten € 65,–. Niet-leden betalen € 75,–.

De inschrijftermijn is inmiddels gesloten. Op alle locaties gaat de cursus van start. Mocht je alsnog aan willen sluiten neem dan telefonisch contact op: tel 0314 631779.

Ontdek meer over

Deel deze pagina