Almere
Paddenstoelen
Op
donderdag20okt202214:00

Paddenstoelen zoeken in het bos

Word Paddenstoelenexpert met IVN Almere!

Paddenstoelen leven verstopt onder de grond… Maar vooral in de herfst gebeurt er iets heel bijzonders: in het bos, de bermen en misschien zelfs in je eigen tuin schieten er overal de mooiste paddenstoelen uit de grond!

Wil je hier samen met je (klein)kinderen ook getuige van zijn? Op donderdag 20 oktober van 14.00 – 15.30 uur organiseert IVN Almere speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders een speurtocht over de geheimen van paddenstoelen. Ga je mee?

Startpunt is De Schaapskooi in het Vroege Vogelbos aan de Muiderweg en de speurtocht duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens de fotospeurtocht kom je een paar IVN natuurgidsen tegen die je van alles over de paddenstoelen kunnen vertellen.

Na afloop kun je een kopje echte paddenstoelensoep proeven en krijg je een button waarop staat dat je een paddenstoelenexpert bent. Er zijn ook nog een paar knutselactiviteiten.

Aanmelden vinden wij heel prettig i.v.m. de voorbereiding. Onderweg kun je ook nog eens genieten van de prachtige herfstkleuren in het Vroege Vogelbos.

Lid worden kan overigens al voor €2 euro per maand !

Aanmelden graag via een berichtje aan ivnalmere@yahoo.com o.v.v. uw naam en met hoeveel personen u komt. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier

Welkom bij het IVN !

Algemene informatie

donderdag 20 oktober 2022 - 14:00 tot 15:30
Locatie: 
Schaapskooi
Muiderweg 8
1351 GJ Almere Haven
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image