Word lid

Samen met onze vrijwilligers laten wij jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Zelf leren en doen staan daarbij altijd centraal. Wij willen voor iedereen de natuur dichterbij brengen. Ook voor wie het niet vanzelfsprekend is, zoals ouderen, chronisch zieken en kinderen. Jouw lidmaatschap helpt daarbij! Je bent al lid vanaf € 2,- per maand.  

Voordelen op een rij

  • 4x per jaar het tijdschrift Mens en Natuur

  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten, cursussen en lezingen

  • 10% korting in onze webwinkel
  • Keuze uit het Slootjesdagen pakket of het boek 'Natuur in Nederland' als welkomstgeschenk 

Ja, ik word lid!

 

Word Lid slootjesdagen pakketSlootjesdagen pakket

Met het Slootjesdagen pakket ontdek je alles over slootjes en wat er in het water leeft. Het pakket bevat een handig loepje met dubbellens, de IVN zoekkaart waterdieren, het avonturenboek 'Een kind in de sloot' van Marianne Busser en 5 pH-indicatorstrips om je eigen wateronderzoek te doen. 

 

Natuur in NederlandNatuur in Nederland

Dit rijk geïllustreerde boek van Frank Berendse is een must-have voor elke natuurliefhebber. In één aanstekelijke uitgave lees je alles wat je wilt weten over de Nederlandse natuur. Van planten en dieren tot landschappen en van de ontstaansgeschiedenis tot wandelmogelijkheden. Met de prachtige landschapsfoto’s van Ruben Smit en aquarellen van Ed Hazebroek is Natuur in Nederland een fascinerend lees- en kijkboek.

 

Mens en Natuur magazineTijdschrift Mens en Natuur

Mens en Natuur is het magazine voor leden en relaties van IVN. Elk nummer staat boordevol interviews, reportages, praktische tips, nieuws en meer. Kijk hier voor meer informatie