Word lid!

Samen met onze vrijwilligers laten wij jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Zelf leren en doen staan daarbij altijd centraal. Wij willen voor iedereen de natuur dichterbij brengen. Ook voor wie het niet vanzelfsprekend is, zoals ouderen, chronisch zieken en kinderen. Jouw lidmaatschap helpt daarbij! Je bent al lid vanaf € 2,- per maand.  

Voordelen op een rij

  • 4x per jaar het tijdschrift Mens en Natuur

  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten, cursussen en lezingen

  • 10% korting in onze webwinkel
  • Keuze uit het IVN Zoekkaartenboek of Het Bomen Bloemen Beesten Buitenboek voor kinderen als welkomstgeschenk 

Ja, ik word lid!

 

zoekaartenboekZoekkaartenboek

Ontdek de natuur in Nederland in 35 zoekkaarten. Het zoekkaartenboek bevat 35 zoekkaarten over allerlei diersoorten, plantensoorten, stenen en paddenstoelen. Ideaal om mee op pad te nemen en onderweg planten en dieren die je tegenkomt op te kunnen zoeken. Aan de hand van vragen en afbeeldingen vind je gemakkelijk het dier of de plant die je gevonden hebt. 

 

 

Het Bomen Bloemen Beesten BuitenboekHet Bomen Bloemen Beesten Buitenboek

Karsten en zijn tante Roos zijn vaak op pad: kastanjes zoeken, vogels voeren en kikkers kijken. Ze zien grappige bomen, mooie bloemen en gekke beestjes. En altijd gebeurt er wel wat. Een mooi geïllustreerd boek, geschreven door Annet Huizer voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Ondek samen met je (klein)kind wat er buiten te beleven valt aan de hand van de verhaaltjes en doe-tips achterin het boek. 

 

Mens en Natuur magazineTijdschrift Mens en Natuur

Mens en Natuur is het magazine voor leden en relaties van IVN. Elk nummer staat boordevol interviews, reportages, praktische tips, nieuws en meer. Kijk hier voor meer informatie