IVN Jubileum Publieksdag 15 juni 2024

Dordrecht 14 februari 2024

Het is feest !!!

IVN Dordrecht bestaat dit jaar veertig jaar. Een 40-jarig jubileum en dat mag gevierd worden. Op zaterdag 15 juni nodigen wij iedereen uit Dordrecht en omgeving van harte uit voor het IVN-Natuurfestival in de betoverende omgeving van de Nieuwe Dordtse Biesbosch.

Terugkijkend naar 1984, het jaar waarin een groep gepassioneerde natuurliefhebbers de IVN-afdeling Dordrecht oprichtte, beseffen we hoe ver we zijn gekomen. IVN stond toen voor “Instituut voor Natuureducatie”, en de missie was duidelijk: de Biesbosch-liefhebbers en de inwoners van Dordrecht betrekken bij de prachtige natuur in hun eigen omgeving.

  • Om deze mijlpaal te vieren, organiseren wij een dag vol natuurbeleving in de Nieuwe Dordtse Biesbosch er is voor ieder wat wils. De kinderen kunnen op “slootjesdag” de onderwaterwereld ontdekken met behulp van een schepnet, terwijl volwassenen kunnen genieten van boeiende rondleidingen door onze ervaren natuurgidsen.

En alsof dat nog niet genoeg is, zullen enkele boswachters van Staatsbosbeheer aanwezig zijn om meer te vertellen over dit prachtige gebied. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om deze bijzondere dag met ons te vieren. Noteer het alvast zaterdag 15 juni in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Deel deze pagina