Fotowerkgroep

Het doel van de werkgroep is om met een thema al wandelend foto’s te maken en van elkaar te leren. Wat moet ik gebruiken om tot een betere foto te komen? Hoe speel ik met licht? Hoe krijg ik een betere compositie? Dat soort dingen willen we met elkaar delen. Het is niet nodig om een ervaren fotograaf te zijn. Iedereen die beschikt over een fototoestel kan meegaan. In de werkgroep zitten enkele professionele krachten, waar je tijdens het fotograferen met je vragen terecht kunt en die je tips zullen geven.

Meedoen? Graag vooraf aanmelden bij fotowerkgroep@ivnroermond.nl

Het programma

2018

Zaterdag 15 december
Fotograferen bij de Swalm van Herberg De Bos naar Groenewoud. We gaan op zoek naar grillige, markante en opvallende structuren in de natuur.
Samenkomst 10.00u op parkeerterrein bij Herberg De Bos Swalmen, Bosstraat 115, 6071 PX Swalmen. Einde + 12.30u

2019

Zondag 3 februari
We wandelen Natuurpad Maalbeek. Smalle kronkelige bospaadjes op de hellingen van de oude Maas-steilrand met een prachtig uitzicht over de Maasvallei in Midden-Limburg. De gemarkeerde wandelroute gaat twee keer over de Duitse grens. Vanaf het startpunt volgen we de witte route. Thema van deze tocht is compositie.
Samenkomst 10.00u bij het startpunt Maalbekerweg 25 5951 NS Belfeld. Einde + 12.30u

Zaterdag 16 maart
Deze keer gaan we het landschap fotograferen van de Mariapeel. We volgen de groene route. langs vogelrijke vennen en golvende heidevelden. Het gebied wordt begraasd door geiten en runderen.
Samenkomst 10.00 bij parkeerplaats Biologisch Station Mariapeel Koolweg 36a 5759 PX Helenaveen

Ongeacht het weer gaan de excursies altijd door!.