Maastricht
Overig
Op
zaterdag05nov202212:45

Wandeling én bezoek aan de Jezuïetengrot

Ja, we mogen weer en we willen de geannuleerde wandeling van maart 2020 opnieuw samen organiseren. Buurtnetwerk Campagne en IVN Maastricht nodigen u uit om op zaterdag 5 november mee te wandelen naar de Jezuïetengrot bij Château Neercanne.

Om 12.45 uur verzamelen we op het kerkplein in Wolder, waarna vertrek naar de Jezuïetenberg. We wandelen deels via het Ommetje Wolder en het Milenniumbos.
Rond 14.00 uur start van een rondleiding door de Jezuïetengrot. Dat zich in dit gangenstelsel nu een uniek onderaards museum bevindt is te danken aan de paters Jezuïeten uit Maastricht.
Zij maakten er tekeningen, schilderijen en sculpturen, hetgeen resulteerde in een unieke verzameling kunstwerken, zeer de moeite waard om te gaan bekijken! Ook zullen we na afloop samen in de refter een wijntje proeven of iets fris drinken. Daarna wandelen we weer terug naar Wolder. Deze excursie is niet geschikt voor kleine kinderen (minimaal 15 jaar).
De Jezuïetenberg vraagt van ons een vergoeding voor deze activiteit (gids en gebruik refter) van € 12,50 per persoon (incl. drankje na afloop).

Voor de mensen die graag meegaan, maar niet zo ver kunnen wandelen, is er de mogelijkheid om een korte route te lopen (vanuit Kanne).  Hiervoor even contact opnemen met Christien of Gid, zonder aanmelding NIET mogelijk.

U dient zich aan te melden via onderstaande link:
    
https://forms.gle/EqqRWQA2NJUBArYb9  

én € 12,50 p.p. over te maken op rekeningnummer:
NL59 RABO 0334641330 t.n.v.
Vereniging Buurtnetwerk Campagne  o.v.v. uw naam en Jezuïetengrotwandeling.

Betaling is definitieve inschrijving!

I.v.m. de reservering van de gidsen is aanmelding mogelijk tot uiterlijk 22 oktober. Meldt U tijdig aan, maximale deelname is 40 personen
(2 groepen van 20 personen)!

Voor nadere informatie:
Buurtvereniging Campagne
Christien op ’t Hof, Maartje Beijsens: info@buurtcampagne.nl

Algemene informatie

zaterdag 5 november 2022 - 12:45 tot 16:00
Locatie: 
Kerkplein Wolder
Nederland
Google Maps image