Reggesafari

met reggepunter gecombineerd met een wandeling en lunch

Regge

Deze Reggesafari komt in de plaats van de eerder voor deze datum aangekondigde kanotocht. De organisatie van deze tocht bleek niet haalbaar op genoemde datum. De safari vindt plaats met een Reggepunter (dit is een elektrisch aangedreven
fluisterboot).

In totaal kunnen maximaal 24 personen mee. De boottocht van een uur wordt gecombineerd met een wandeling van eveneens een uur. Ook is er en een lunch. De groep wordt gesplitst is twee keer twaalf personen. Op de punter kunnen maximaal 12 personen.

De vaar- en wandeltocht starten allebei bij Nieuwebrug. Vandaar wordt de Regge gevolgd richting Archem. Dit is een heel mooi stuk van de rivier. Heel mooi is bijvoorbeeld het stuk langs de steile oever en het Eerderhooiland. Tijdens de wandeling maken we onder meer kennis met het landgoed Eerde met het gelijknamige kasteel.

kasteel

De vaartocht en de wandeling duren beide ongeveer een uur. Bij Archem gaan we lunchen. De groep die op de heenweg vaarde gaat wandelend terug naar Nieuwebrug.

Startplaats is in bij Nieuwebrug, Lemelerweg 11 in Ommen. Daar worden we om 11.00 uur verwacht. Het vervoer naar Ommen wordt geregeld met de deelnemers.

Deze activiteit is alleen voor leden van IVN Borger-Odoorn. Niet leden kunnen zich aanmelden maar ze kunnen alleen mee als blijkt dat onvoldoende leden zich aanmelden.

Kosten € 10 (alleen voor leden). Exclusief vervoer.

Meer informatie

Aanmelden

Regge
Waar
Reggesafari
Lemelerweg 11
7731PR Ommen
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Kosten € 10 (alleen voor leden)
  • Maximaal aantal deelnemers: 24
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina