Ook in 2023 organiseert de Natuurschool Lauweroog weer onvergetelijke schoolreisjes en excursies. Wij staan van mei tot oktober 2023 met onze enthousiaste gidsen voor jullie klaar. Het gevarieerde buitenprogramma biedt activiteiten voor kinderen in elke leeftijdsgroep. Bij alle activiteiten staan samenwerken en ervarend leren centraal.

Wil jij met jouw leerlingen een actieve dag buiten plezier maken, uitwaaien en ontdekken hoe slim de natuur in elkaar zit?

Op schoolreisje met de Natuurschool van IVN

Schoolreisje

Het leukste schoolreisje ooit! Afhankelijk van hoog- en laagwater op de dag waarop je ons bezoekt kiezen wij drie activiteiten. Tijdens laagwater een mooie wadloopexcursie. Met hoogwater: vissen met een sleepnet vissen langs de dijk/ korren. Met hybienetten vissen op zoetwaterdiertjes in het Lauwersmeer. Steigervissen in de vissershaven, krabben vangen en meer!

Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit midden in de natuur? Ontdek samen met een ervaren natuurgids het prachtige Lauwersmeergebied en Werelderfgoed Waddenzee. Loop over de bodem van de Waddenzee, ga op waadpaksafari in het Lauwersmeer of ontdek de onderwaterwereld in de haven van Lauwersoog.