Werkgroepen

IVN Valkenswaard-Waalre probeert op allerlei manieren mensen – groot en klein – meer te betrekken bij de natuur. Alle werk wordt gedaan door vrijwilligers. Kijk eens rond op deze site en ontdek wat er allemaal gebeurt op dit gebied.

Overzicht

Het vrijwilligerswerk binnen IVN Valkenswaard-Waalre is georganiseerd in werkgroepen. Sommige groepen tellen slechts enkele leden, andere hebben er tientallen. De groepen beslissen grotendeels zelf over de invulling van hun werkzaamheden, zonder veel bemoeienis van het afdelingsbestuur. Klik op de naam van een werkgroep voor meer informatie.

collage werkgroepen

Vrijwilliger of lid worden?

Alle groepen verwelkomen graag nieuwe mensen in hun gelederen. Spreekt het werk van een groep je aan, aarzel dan niet en maak vrijblijvend kennis.

Degenen die de IVN-gedachte een warm hart toedragen zijn welkom als lid of als vriend.
Een volwaardig (landelijk) lid betaalt € 25.00 per jaar en ontvangt zowel het landelijk IVN-blad Mens en Natuur, als het plaatselijk blad. Je kunt ook vriend van het IVN worden. Dan betaal je € 15.00 per jaar en je ontvangt het plaatselijk blad. Leden en vrienden van het IVN krijgen korting bij activiteiten zoals cursussen.
Voor kinderen en jongeren is het mogelijk om jeugdvriend te worden. Dit kost € 15.00 per jaar.

Men kan zich als lid of vriend van het IVN aanmelden op de aanmeldpagina.
Betalingen kunnen worden gedaan op IBAN NL54 RABO 0127 7349 88 t.n.v. Penningmeester IVN Valkenswaard-Waalre.

Vragen?

Neem dan contact op met het secretariaat van afdeling Valkenswaard-Waalre:
p/a Bosstraat 25
5553 CK Valkenswaard
Tel. 040-2018395 (alleen op woensdagmorgen van 10 tot 12 uur)
E-mail secretariaat@ivn-valkenswaard-waalre.nl