verjaarsfeest Jan 240406 kop 3op1 Overig

Verjaarsfeestje

Valkenswaard-Waalre 9 april 2024

Binnen het bestuur bestond het idee om naar aanleiding van de honderdste verjaardag van Jan van Twisk, hem uit te nodigen naar het IVN te komen. Daar zou hij onder het genot van een kop koffie met gebak bij kunnen praten met een aantal leden van de ‘oude’ garde. Hij vond het een fijn idee om een aantal herinneringen op te halen en daar wat over te buurten.

Bep en Wim van Stipdonk hebben hem opgehaald en weer thuis gebracht.
Emile Weijters hield de openingstoespraak en dankte hem voor alle werkzaamheden voor het IVN. Zoals de artikelenserie voor de weekbladen en lid van het bestuur afd. Waalre, docent bij diverse cursussen en ook het houden van lezingen. Emile gaf 14 voorbeelden. Jan was scherp van geest en adrem en wist te vertellen dat het er meer dan 14 moesten zijn.

gerenoveerd bankje 240406

Het bankje dat Jan oorspronkelijk aan het IVN cadeau heeft gedaan was echt aan een reparatie en onderhoudsbeurt toe. Dat had ik gedaan en ook een nieuw naamplaatje aangebracht, want het oude was verdwenen. Er staat nu op: Jan van Twisk 100 jaar. Het bankje komt weer buiten te staan bij D’n Nieuwe Hof.
Het waren een paar fijne uren waar we met plezier op terug kijken.

(Jan van Heeswijk)

Meer foto’s

Ontdek meer over

Deel deze pagina