Over Valkenswaard-Waalre

Vrijwilliger of lid worden
Vragen

IVN Valkenswaard-Waalre is opgericht op 17 oktober 1967 (als IVN afdeling Valkenswaard). In 2017 hebben we het 50-jarig bestaan uitgebreid gevierd! Lees meer over de historie van de afdeling.
Op allerlei manieren probeert de vereniging mensen - groot en klein - meer te betrekken bij de natuur. Alle werk wordt gedaan door vrijwilligers.

NLdoet in vlindertuin IVN Valkenswaard-Waalre

Het vrijwilligerswerk binnen IVN Valkenswaard-Waalre is georganiseerd in werkgroepen. Kijk in het menu onder Werkgroepen voor een overzicht. Sommige groepen tellen slechts enkele leden, andere hebben er tientallen. De groepen beslissen grotendeels zelf over de invulling van hun werkzaamheden, zonder veel bemoeienis van het afdelingsbestuur.

Vrijwilliger of lid worden?

Alle groepen verwelkomen graag nieuwe mensen in hun gelederen. Spreekt het werk van een groep je aan, aarzel dan niet en maak vrijblijvend kennis.

D'n Nieuwe Hof IVN Valkenswaard-WaalreDegenen die de IVN-gedachte een warm hart toedragen zijn welkom als lid of als vriend.
Een volwaardig (landelijk) lid betaalt € 24.00 per jaar en ontvangt zowel het landelijk IVN-blad Mens en Natuur, als het plaatselijk blad. Een landelijk gezinslid betaalt € 16.60.
Je kunt ook vriend van het IVN worden. Dan betaal je € 15.00 per jaar en je ontvangt het plaatselijk blad. Leden en vrienden van het IVN krijgen korting bij activiteiten zoals cursussen.
Voor jeugdleden gelden aangepaste tarieven. De jongste leden betalen € 15.00 per jaar, de oudere jeugdleden € 20.00 per jaar.

Men kan zich als lid of vriend van het IVN aanmelden bij het secretariaat: ivn.valkenswaard-waalre@live.nl, of vul het aanmeldingsformulier in.
Betalingen kunnen worden gedaan op IBAN NL54 RABO 0127 7349 88 t.n.v. Penningmeester IVN Valkenswaard-Waalre.
IVN Valkenswaard-Waalre heeft een ANBI erkenning.
Bij onze activiteiten gelden omgangsregels voor vrijwilligers en deelnemers.

Vragen?

Neem dan contact op met het secretariaat van afdeling Valkenswaard-Waalre:
Ivonne van der Honing
p/a Bosstraat 25
5553 CK Valkenswaard
Tel. 040-2018395 (alleen op woensdagmorgen van 10 tot 12 uur)
E-mail ivn.valkenswaard-waalre@live.nl