Hotel geplunderd! Insecten en bodemdieren

100 gratis insectenhotels – VOLGEBOEKT

Valkenswaard-Waalre 21 maart 2024

Jan en Jans Visser Fonds geeft 100 gratis insectenhotels weg

Het Jan en Jans Visser Fonds (JJVF) is een stichting met als doel het bevorderen en ondersteunen van educatieve projecten op het gebied van natuur, milieu en landschap. Het fonds heeft in de loop der jaren een aantal projecten met subsidies ondersteund, o.a. scholen hebben hiervan gebruik gemaakt.
In 2023 heeft het JJVF ter herinnering aan de naamgevers van het fonds in de gemeente Valkenswaard 100 vogelnestkastjes gratis ter beschikking gesteld om haar doelstelling te bereiken.
Dit jaar geeft het fonds 100 insectenhotels weg aan de inwoners van Valkenswaard.

Zoals je wellicht weet, gaat het niet goed met de insectenstand in Nederland. Insecten zijn hard nodig voor o.a. het bestuiven van planten en als voedsel voor vogels en andere dieren.

Niet meer te bestellen

logo Jan en Jans Visser Fonds 512x512Wegens grote belangstelling zijn geen gratis hotels meer voorradig!

Woon je in Valkenswaard dan kon je zo’n gratis insectenhotel bestellen bij het secretariaat van het fonds. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. OP=OP en dat was dus al heel snel!

Alleen voor degenen die een bevestiging van hun reservering hebben gekregen: op zaterdag 13 april kan het bestelde insectenhotel worden opgehaald tussen 11.00 en 13.00 uur, in IVN-gebouw D’n Nieuwe Hof, Bosstraat 25, 5553CK Valkenswaard.

Ander educatief idee?

Misschien komt jouw eigen idee voor een educatief natuur- of milieuproject ook in aanmerking voor subsidie van het fonds. Meer informatie: https://jjvisserfonds.ivn-valkenswaard-waalre.nl/

Ontdek meer over

Deel deze pagina