Merenwijk, de werkgroep

De leden van IVN werkgroep Merenwijk zijn enthousiast over hun groene Merenwijk en de wijde omgeving, zoals de Strengen en de Kagerzoom.
We organiseren excursies en andere activiteiten om steeds meer mensen nieuwsgierig te maken naar wat er in hun tuin en omgeving leeft.

We nemen je mee met excursies in en rond de wijk, die gaan over vleermuizen, nachtvlinders, planten en vogels. Soms organiseren we een Paddenstoelenbingo, vleermuisexcursie, zaklampvissen en zwerfafval opruimen.
We hebben ook zorg voor de natuur. We tellen en monitoren vogels, vlinders, hommels en planten en helpen de natuur een handje met de paddenpatrouille, het oogsten van boompjes en beheren van het open gebied op de Strengen.

Wil je meer weten?
Op de website www.merenwijkpark.wordpress.com vind je informatie van werkgroep IVN Merenwijk. Staat er niet op wat je zoekt? We zitten middenin het groene netwerk en helpen je graag. Je vraag kun je mailen naar ivn.merenwijk@gmail.com. En daar mag je ook je natuurverhalen naar mailen. Ze zijn van harte welkom.