Groene Boekenwinkel

De Groene Boekenwinkel is een werkgroep van vrijwilligers, die tevens ook natuurgidsen zijn. De Groene Boekenwinkel komt bij cursussen en evenementen van andere IVN werkgroepen bijdragen met de verkoop van natuurboeken. Dat doen we door onze liefde voor boeken, educatie én de natuur te combineren!

Wij brengen onze variatie aan allerlei natuurboeken en zoekkaarten met ons mee.
Wij zijn namelijk een pop-up winkel; wij brengen onze boeken dáár waar we gevraagd worden. Dus zelfs in het bos indien gewenst! Maar vooral in overdekte ruimtes waar we in weer of geen weer onze boeken droog ter verkoop aan kunnen bieden. Natuurliefhebbers kunnen dan ter plekke en op hun gemak door onze boeken struinen.

U kunt bij natuurboeken denken aan o.a veldgidsen, boeken over tuinieren, insecten, vogels en andere dieren, bomen, duinen, natuurgebieden, en zelfs kinderboeken over de natuur…kortom de meeste onderwerpen die met de natuur te maken hebben kunt u bij ons terug vinden!

De Groene Boekenwinkel wil graag als werkgroep via deze weg de liefde voor natuur overbrengen en het brede publiek enthousiasmeren!
Zoals ook een gezegde luidt: ‘Waar je van houdt, daar zorg je voor’, dus dat is ons streven.

Heeft u interesse in De Groene Boekenwinkel en wilt u ons graag vragen om bij een cursus of evenement over natuureducatie aanwezig te zijn? Wij zien uw vraag graag tegemoet. U kunt uw vraag sturen naar: degroeneboekenwinkel.ivn@outlook.com