Wandelroutes

IVN Deventer biedt een tiental wandelroutes aan. Die zijn te vinden in de IVN Routes app. Je krijgt een uitgekiende route die je kunt volgen via je smartphone. Op een aantal interessante punten geeft de app je informatie over het landschap, de cultuurhistorie en de flora en fauna die je op je wandeling kunt tegenkomen.

Je kunt de app gratis installeren via de Google Play Store of de Apple store. Tik vervolgens onder ‘zoeken in de buurt’ Deventer in en je krijgt een overzicht van de routes in de omgeving van Deventer. Je kunt de wandeling die je wilt maken het beste (thuis) downloaden op je smartphone. Daarna kun je hem dan zonder wifi verbinding ter plekke lopen.

Er zijn routes beschikbaar in het hele land. Dus als je op stap bent is het ook de moeite waard eens naar andere routes te kijken. Kijk bijvoorbeeld eens onder Apeldoorn naar de vele wandelingen die daar mogelijk zijn. Via het zoekscherm kun je een route zoeken aan de hand van diverse criteria.

Kom je tijdens je tocht een wijziging tegen in de route of heb je suggesties ter verbetering van de informatie? Laat het ons weten via: routes@ivndeventer.nl