vawa kleine meer houtsnijwerk kop 3op1 Buurt vergroenen

Informatie-avond omwonenden ‘De Kleine Meer’ op 22 maart

Valkenswaard-Waalre 10 maart 2023

IVN-gebouw D’n Nieuwe Hof en de Kinderboerderij liggen in Belevingspark ‘De Kleine Meer’. Het idee is om van dit gebied een voor iedereen toegankelijk (inclusief) belevingspark te maken, waar kinderen onbeperkt kunnen samenspelen en niemand wordt buitengesloten. De afwisselende inrichting met gazon, bos en de runsloten, vormt een unieke combinatie, die we nog beter kunnen benutten voor vermaak en educatie. In samenwerking met de Kinderboerderij en het IVN, heeft de gemeente Valkenswaard een eerste ontwerp uitgewerkt met suggesties voor de herinrichting/aanpassing van het park.

Inloopavond

Dat ontwerp wil de gemeente graag voorleggen aan de omwonenden. Daarom nodigt de gemeente hen uit voor een inloopavond in de ontmoetingsruimte van de Kinderboerderij om mee te denken over de inrichting van het park. Op woensdag 22 maart kan iedereen tussen 18:00 en 20:00 uur binnenlopen om het ontwerp te bekijken, reactie te geven en/of suggesties te doen. Aanmelden is niet nodig.
Geen tijd op 22 maart? Vanaf maandag 20 maart staat het ontwerp op de website van de gemeente op www.valkenswaard.nl/speelplekken-skatebaan-en-hondenspeelweiden. Ook kan daar via mail een reactie worden gegeven. Geen mail? Neem dan telefonisch contact op met Rik van Veldhoven via telefoonnummer 040-2083697.

Met vriendelijke groet,
Ad Lavrijssen
Senior Groenbeheerder gemeente Valkenswaard

Ontdek meer over

Deel deze pagina