Lid worden

Lidmaatschap

Als lid van IVN-afdeling Roermond kunt gratis deelnemen aan de vele excursies en lezingen die door IVN-Roermond worden georganiseerd. Voor cursussen geldt vaak een gereduceerd tarief. Tevens ontvangt u vier maal per jaar ons clubblad "Het Schrijvertje".  

Het Schrijvertje is het blad van IVN-afdeling Roermond. Hierin staan de activiteiten van IVN-Roermond vermeld en andere bijdragen die door de eigen leden worden geschreven.

De leden worden ook landelijk ingeschreven als IVN-lid en ontvangen het landelijke IVN-blad Mens en Natuur.

De contributie voor 2019 bedraagt € 24,00 per jaar. Voor gezinsleden bedraagt de contributie € 5,- per jaar per gezinslid.

Tevens bestaat er de mogelijk om een abonnement te nemen op De Natuurgids. De Natuurgids is het Limburgse IVN-blad. Naast diverse artikelen over de natuur staan hierin de wandelingen en excursies van alle Limburgse IVN-afdelingen vermeld. In elk nummer staat een Voetspoor (een wandelroute van ongeveer 16 kilometer) en een korte tour (ongeveer 8 kilometer).

Voor leden van IVN-Roermond geldt een gereduceerd tarief van € 15,50  per jaar. De Natuurgids verschijnt acht maal per jaar.

Voor informatie of aanmelding kunt u mailen naar:

ledenadministratie@ivnroermond.nl

Ook kunt gebruik maken van ons aanmeldformulier.
Klik daarvoor op onderstaande link.

Aanmeldformulier