Vogelwerkgroep

IVN De Oude IJsselstreek VogelwerkgroepWelkom op de website van de vogelwerkgroep (VWG) van het IVN De Oude IJsselstreek. Via deze website willen wij u in brede zin informeren over de werkgroep, onze activiteiten, de publicaties en andere wetenswaardigheden. De vogelwerkgroep is bedoeld voor actieve en enthousiaste vogelaars, met name in de regio Doetinchem. Wij zijn vooral actief met het tellen van broedvogels, winter- en trekvogels en het verzorgen van excursies en lezingen.

IVN De Oude IJsselstreek VogelwerkgroepKlik op onderstaande links voor alle informatie

 

Waarnemingen kunt u doorgeven via ivnijsselstreek.waarneming.nl

Lees het laatste excursieverslag van de ledenexcursie op 19 juni jl.: verslag excursie Zouweboezem  En hier de laatste excursie voor publiek: Nachtegalenexcursie in de Bijland
Voor meer verslagen van excursies van onze VWG klik hier.

Volgende activiteiten

In 2022 zullen er weer een aantal publieksexcursies op het programma staan. Het is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen of deze doorgang kunnen vinden. Houd de IVN-website in de gaten voor actuele gegevens. Het is mogelijk dat opgeven dan moet via een aanmeldformulier.  

Laatste nieuws

Kijk voor actuele waarnemingen in ons werkgebied op de link 'Actuele waarnemingen' in de infolijst bovenaan deze pagina.

Voor meer informatie over onze werkgroep kun je contact opnemen met:

Coördinator

Marjon van Drongelen
Telefoon:
06 - 16 63 94 75

Of stuur een mailtje naar: 
vogelwerkgroep@ivn-doij.nl