Amersfoort
Natuur in de Buurt
Vanaf
donderdag16dec202119:30

Natuurgidsenopleiding

anderen de natuur in helpen

VOL

Geniet jij van de natuur en wil je anderen daarin laten delen? Wil je meer leren over de natuur en dit ook overdragen aan anderen? Misschien is de Natuurgidsenopleiding dan wat voor jou. Vanaf donderdag 16 december 2021 organiseren IVN Amersfoort en IVN Nijkerk weer deze opleiding. Gedurende anderhalf jaar in ongeveer 50 bijeenkomsten komen allerlei natuur onderwerpen langs.

Donderdagavond elke 14 dagen en ten minste één keer per maand op zaterdagmorgen. De lessen zijn binnen én buiten. Ook leer je door zelfstudie en ga je in groepjes op onderzoek uit. De opleiding is een gezonde mix van denken en doen.

Hieronder kun je de flyer met meer informatie downloaden en ook is het programma in detail beschikbaar. Het inschrijfformulier is al beschikbaar, maar de toelating wordt pas in december bekend gemaakt.

Het is verplicht één van de informatieavonden bij te wonen. Daarvoor kun je je onder vermelding van woonplaats opgeven bij  cursussen@ivnamersfoort.nl  

Helaas blijkt het antwoord soms in je spam te zitten. kijk daar.

Met de huidige corona maatregelen ligt het aantal deelnemers op 24. Als de maatregelen soepeler worden zullen maximaal 30 deelnemers worden toegelaten.

 

Leden van IVN Amersfoort en Nijkerk met binding met de regio krijgen voorrang bij de toelating

 

Zie ook de website van IVN Landelijk: https://www.ivn.nl/natuuracademie/natuurgidsenopleiding

Flyer Natuurgidsenopleiding

Lesrooster NGOInschrijfformulier

Algemene informatie

maandag 28 juni 2021 - 15:15 tot woensdag 8 december 2021 - 15:15
Locatie: 
Schothorsterlaan 21
3822NA Amersfoort
Nederland
Google Maps image