De Maasvallei
Biodiversiteit
Op
maandag04apr202219:30

Infoavond: Vrijwilligers voor het tellen van dieren en planten gezocht

Kom inventariseren in De Maasheggen

Binnenkort starten vijf kennisorganisaties (RAVON, FLORON, Vlinderstichting, Dassenwerkgroep en SOVON) een uniek, langjarig monitoringsprogramma in De Maasheggen. Ondersteund door Staatsbosbeheer, Brabants Landschap en de IVN's van Land van Cuijk worden een aantal keer per jaar specifieke planten en dieren in het UNESCO-gebied geteld.

Om beter inzicht te krijgen in hoe het gaat met de planten en dieren in De Maasheggen en hoe ze reageren op verschillende vormen van beheer worden tellingen verricht. Daarvoor zijn veel vrijwilligers nodig. Bezoek jij regelmatig De Maasheggen en vind je het leuk om een paar maal per jaar te helpen met het tellen van dieren en/of planten? Kom naar de informatiebijeenkomst op maandagavond 19:30 4 april in MFC Het Kruispunt (Kerkplein 6; 5835 AT) in Beugen en hoor wat je kunt doen.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via 
info@maasheggenunesco.com. Na jouw aanmelding ontvang je een bevestiging, inclusief het programma van die bijeenkomst. Denk je (nog) niet voldoende kennis te hebben van specifieke plant- of diersoorten? Geen probleem. De betrokken organisaties zorgen ervoor dat jij tijdens jouw rondgang door De Maasheggen weet waar je wel en niet op moet letten.

Algemene informatie

maandag 4 april 2022 - 19:30 tot 21:30
Locatie: 
MFA Het Kruispunt
Kerkplein 6
5835 AT Beugen
Nederland
Google Maps image