De Excursies

Als je voor een groep een boeiende activiteit in de natuur zoekt, dan is het aanbod van de gidsen van IVN De Maasdorpen voor jou wellicht interessant.

De gidsen organiseren excursies in natuurgebieden binnen het werkingsgebied van de afdeling. Niet alleen ben je heerlijk buiten in beweging, maar je leert onderweg ook het nodige over natuur, landschap en cultuurhistorische achtergronden.

Excursies zijn mogelijk in alle natuurgebieden van Horst aan de Maas. Deze excursies zijn voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn.

Non-profit

IVN De Maasdorpen is een non-profit organisatie en maakt geen winst. De vergoedingen helpen ons. Ze dekken de kosten voor het organiseren van educatieve activiteiten in de natuur, voor jong en oud.

 

 

Aanvraag

Je kunt een excursie aanvragen bij Ton Hagens, de coördinator van de werkgroep Activiteiten en Gidsen. Gebruik hiervoor het formulier onderaan deze pagina

Geef bij de aanvraag de benodigde contactgegevens door, de grootte van de groep, gewenste datum en tijd en de voorkeur voor het natuurgebied.

We zoeken voor jou een beschikbare passende gids. Deze neemt contact met je op om de details af te spreken.

Kosten

Een gegidste excursie voor een groep:

  • € 2,50 per persoon met een minimaal bedrag van € 25,-
  • Maximale groepsgrootte voor één excursie is 20 personen.
  • Is de groep groter? Dan rekenen we meerdere excursies.

Gidsen - wandeling aanvragen

Hoeveel personen gaan mee?(Vereist)

MM slash DD slash JJJJ
Geen voorkeur? Vul dan niets in.
Voorkeur natuurgebied?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.