Nieuws

De aspergefietstocht gaat op 29 mei helaas NIET door

23 mei 2016

De aspergefietstocht die IVN Weert e.o. op 29 mei zou organiseren gaat op die datum helaas NIET door. Dit in verband met de slechte (natte) weersverwachting. Een nieuwe datum voor deze mooie...

IVN Roermond organiseert een jeugdtocht “Speuren naar de lente” in Montfort

23 mei 2016

Datum: zondag 29 mei 2016

Aanvang: 14.00 uur, duur 2 uur

Startpunt: Inforuif Limburgs Landschap, vlakbij Rozendaal 1, Montfort

Gids: Eef Schoffelen

Ben je ook...

2016 is het 'Jaar van de Kievit'

20 april 2016

2016 is verkozen als het 'Jaar van de Kievit'.

 

Het 'Jaar van de Kievit' is een gezamenlijk initiatief van Vogelbescherming Nederland en Sovon Vogelonderzoek Nederland. Wat er in...

De Algemene Ledenvergadering was informatief en gezellig

16 april 2016

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van IVN Weert en omstreken op 2 april jl. waren circa 35 mensen (inclusief het bestuur) aanwezig.

Het verslag van de Algemene Ledenvergadering van...

IVN Weert e.o.

Informatie (contact en lidmaatschap)

Welkom op de website van IVN Weert en omstreken. Onze activiteiten zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet nodig tenzij anders vermeld. Als u een vraag heeft kunt u contact opnemen met onze secretaris Trea Beckers per e-mail (trea@familiebeckers.nl) of via telefoonnummer 0495-525360. Informatie over het aanvragen van groepswandelingen vindt u onder het kopje 'organisatie'. Hier kunt u ook terecht voor informatie over het lidmaatschap van deze mooie IVN afdeling.

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man

Veel activiteiten van onze vereniging worden georganiseerd vanuit het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man, Geurtsvenweg 4, 6006 SN, Weert (nabij het zwembad achteraan de parkeerplaats). Kortweg: NMC De IJzeren Man. Tel. 0495-524893. Website: www.natuurenmilieucentrumweert.nl.