Fotowerkgroep

!!Aan deze pagina wordt nog gewerkt!!


Fotograferende natuurliefhebbers opgelet! Ben jij ook zo dol op het fotograferen van de natuur? Of wil je juist meer leren over het fotograferen van de natuur? Dan hebben we goed nieuws! IVN Veghel introduceert: de werkgroep natuurfotografie.

We gaan samen verkennen, leren en vastleggen. Of je nou een beginner bent en graag wil leren fotograferen of al wat jaren fotografeert en je ervaring wil verfijnen: iedereen is welkom. We willen binnen deze werkgroep een inspirerende omgeving maken waarin we samen de combinatie maken tussen natuur en fotografie.

Ongeacht je ervaring willen we je van harte uitnodigen om deel te nemen, samen te leren en op ontdekkingstocht te gaan in de natuur. Van workshops, lezingen en fotobesprekingen tot het ontdekken van de details van de bladeren, bloemen, dieren of uitgestrekte landschappen buiten in het veld. We zijn ervan overtuigd dat je meer leert als je het samen doet en dat je daardoor mooiere foto’s kan maken. We hebben allerlei leuke en wilde plannen, van gezellige foto-uitstapjes en leerzame foto-avonden tot een jaarlijkse IVN Veghel fototentoonstelling. Doe jij ook mee?

Meer informatie of vragen via kun je stellen via de mail. Klik hier voor het emailadres.

Ines Jonkers en Bjorn van Lieshout