IVN’ers gezocht om parkeerplekken om te toveren tot groene parels

Ben jij nieuwsgierig naar het vergroenen van bedrijventerreinen? En wil je hier vanuit jouw IVN-afdeling een rol in spelen? Doe dan mee met het ontwikkelen van een laagdrempelig vergroeningsconcept; van ‘parkeerplek naar natuurbeleefplek’. In twee onlinesessies en een live ontwerpsessie (in Amsterdam) gaan we samen aan de slag!

Eind 2022 organiseerde IVN een webinar voor IVN’ers over het landelijke programma Werklandschappen van de Toekomst. In dit programma werkt IVN met ruim 30 partners de komende jaren aan het vergroenen en verduurzamen van bedrijventerreinen in Nederland. IVN’ers door het hele land zijn al langer betrokken bij inspirerende projecten op bedrijventerreinen. Zoals IVN Apeldoorn, die parkeerplaatsen op bedijventerreinen vergroende.

Vergroeningsconcept bedrijventerreinen

Het idee van IVN Apeldoorn werken we graag verder uit tot een aantrekkelijk standaardontwerp, dat IVN’ers door het hele land kunnen inzetten. Zodat medewerkers op bedrijventerreinen een fijne plek hebben waar ze kunnen samenkomen om de natuur te beleven vlakbij hun werk. Wil je meedenken en meewerken? Dit levert het op:

Planning

Het traject bestaat uit twee online sessies en een live ontwerpsessie. Dit is de planning:

Kon je er niet bij zijn 20 november? Geen probleem, je kan je nog steeds opgeven voor vrijdag 19 januari.

Geef je op via onderstaand aanmeldformulier.