Overig

Word jij ook jeugd-vriend?

Valkenswaard-Waalre 24 december 2023

Sinds dit najaar zijn IVN jeugdactiviteiten toegankelijk voor alle jeugd in omgeving Valkenswaard-Waalre. We zijn zelf positief over de eerste ervaringen met deze aanpak: we vonden de vleermuizen-avond, bever-middag, en sterren-avond heel leerzaam en gezellig, en vonden het fantastisch dat er zoveel animo voor was. Dat past goed bij ons doel om op een laagdrempelige manier zoveel mogelijk jeugd kennis te laten maken met de prachtige natuur in onze omgeving en onze passie voor de natuur met jonge mensen te delen.

Dit najaar waren alle activiteiten gratis toegankelijk. Ook voor toekomstige activiteiten willen we dat zoveel mogelijk aanhouden. Natuurlijk zijn er voor ons wel wat kosten aan verbonden. We vragen daarom aan mensen die geïnteresseerd zijn om regelmatig aan activiteiten deel te nemen om ons financieel te steunen door “IVN jeugd-vriend” te worden. Als “IVN jeugd-vriend” heb je de volgende voordelen:

  • Je wordt als eerste op de hoogte gebracht wanneer er activiteiten gaan plaatsvinden en de inschrijvingen starten.
  • Je krijgt korting bij activiteiten die we niet gratis kunnen organiseren.
  • je hebt voorrang bij activiteiten met een maximum aantal inschrijvingen.
  • Je maakt het mogelijk dat we voor zoveel mogelijk kinderen activiteiten kunnen organiseren met geen of lage kosten voor deelname.

“Jeugd-vriend” word je voor 15 euro per jaar (2024). Via deze link vind je meer informatie en een inschrijfformulier: www.ivn.nl/afdeling/valkenswaard-waalre/aanmeldformulier-lidmaatschap/

We hopen dat zoveel mogelijk mensen ons financieel zullen steunen zodat we voor iedereen mooie activiteiten kunnen blijven organiseren.

Werkgroep IVN voor de jeugd

Ontdek meer over

Deel deze pagina