Valkenswaard-Waalre
Vogels
woensdag03nov2021

Jan en Jans Visserfonds pakt uit

Gratis vogelnestkastje voor in je tuin

Het Jan en Jans Visserfonds (JJVF) is een fonds met als doel het bevorderen en ondersteunen van educatieve projecten op het gebied van natuur, milieu en landschap.
Het fonds heeft in de loop der jaren een aantal projecten met subsidies ondersteund, vooral scholen hebben hiervan gebruik gemaakt. Desondanks is de bekendheid van het JJVF bij het publiek gering gebleven. Ter herinnering aan de naamgevers van het fonds heeft het bestuur nu gemeend een publieke actie te ondernemen.

Het JJVF stelt aan de inwoners van de gemeenten Valkenwaard en Waalre 200 vogelnestkastjes gratis ter beschikking om haar doelstelling te bereiken. Je kunt gratis zo’n vogelnestkastje afhalen op zaterdag 13 november tussen 11.00 en 15.00 uur op één van de volgende uitgiftepunten:

Voor de gemeente Valkenswaard: “D’n Nieuwe Hof”, Bosstraat 25, 5553 CK Valkenswaard
Voor de gemeente Waalre: Ranonkelpad 4, 5582 AE Waalre (Aalst)

Maar weet wel: op=op !

Wil je meer weten over ons fonds of heb je een project dat aan onze doelstelling beantwoordt? Neem dan contact op met onze secretaris, de heer C. de Jong, e-mail cfjdejong@versatel.nl of kijk op www.ivn.nl/afdeling/valkenswaard-waalre/jan-en-jans-visserfonds