Struunhuus Overig

Nieuwsbrief februari

Hoogeveen 20 februari 2023

Tijdens de laatste bestuursvergadering in januari spraken we onder andere over de ledenvergadering die dit jaar op 15 mei plaats vindt en over het jaarverslag. Dit verslag maken we samen, alle werkgroepen en bestuur. Nog niet alles is binnen maar het gaat ook dit jaar lukken om een mooi verslag over 2022 te maken.

We hadden het ook over de film ‘Onder het Maaiveld’. De voorzitter was reeds in overleg met de Vue bioscoop in Hoogeveen om de film, nog voor de verkiezingen, voor onze afdeling gedraaid te krijgen en hierbij het college en de voltallige raad van de gemeente Hoogeveen uit te nodigen om samen met ons deze bijzondere film te gaan bekijken.
Het liep echter even anders. Via de filmproducent krijgen alle IVN-afdelingen de kans om tegen een gereduceerd tarief deze film aan te bieden. In overleg met de producent kreeg onze afdeling de mogelijkheid om dit op 26 februari te doen.

Alles draait momenteel om biodiversiteit, het verlies van soorten, vervuiling van bodem en water en ga zo maar door. En waar begint een gezond leven? In de bodem.
Wij, het bestuur van IVN-afdeling Hoogeveen, vinden het dan ook heel mooi dat we deze film aan kunnen bieden en hopen dat iedereen de film gaat zien. Het is zo’n belangrijk onderwerp in de huidige tijd.
Vanaf 2 maart draait “Onder het Maaiveld” in de Nederlandse bioscopen.

Wij hopen jullie op 26 februari in de Vue bioscoop Hoogeveen te zien.

Klik op de pdf om meer te lezen:
Nieuwsbrief 02-2023
Voor het complete Nieuwsbrief archief, klik hier.

Ontdek meer over

Deel deze pagina