Verjaardagsfeestje? Huur een verjaardagskist!

Wil je met kinderen iets doen in de natuur, bos of park? Maak dan gebruik van de verjaardagskist die ontwikkeld is door de werkgroep Scharrelkids van IVN Westerveld. Je kunt de kist huren.

De verjaardagskist is een mooi beschilderde kist, vol met spelmaterialen en ideeën. Alle (natuur)activiteiten staan duidelijk beschreven op vrolijke kaarten. Hierdoor is het mogelijk om in een handomdraai een compleet verjaardagsfeestje te organiseren voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het is de bedoeling om met de kinderen naar buiten te gaan (bos, park, speelveldje), maar er zijn ook binnen activiteiten voor een ‘slecht weer programma’.

De kist bevat opdrachtkaarten en zoekkaarten, dozen met materiaal, zoals loeppotjes, blinddoeken, kompasjes en spiegeltjes. Voor de speurtocht zijn er 8 rugzakjes voor de kinderen en 1 postbodetas voor de ouder die de leiding heeft.

Het huren van deze kist kost 10 euro. Bovendien vragen we een waarborgsom van 20 euro. Je mag de kist maximaal een week houden. Als je de kist terugbrengt met volledige inhoud, krijg je de borgsom van 20 euro weer terug.

>> Wil je de kist reserveren voor een bepaalde datum, neem dan contact op met IVN Hoogeveen