Overig

Aankondiging Samen meer Bereiken dag – regio Noord

Hoogeveen 4 juli 2023

 In 2021 zijn de vereniging en stichting samengegaan tot 1 IVN. De komende jaren willen we dat vrijwilligers en beroepskrachten goed samenwerken en elkaars expertises nog beter aanvullen. 

Op papier is alles goed geregeld, maar in de praktijk merken we dat we elkaar nog niet zo goed kennen. Zo hebben beroepskrachten niet altijd een volledig beeld van de activiteiten en expertise van vrijwilligers. En andersom hebben vrijwilligers soms onvoldoende beeld van de werkzaamheden van beroepskrachten. 

Wij denken dat dit beter kan. Daarom organiseren we voor regio Noord (Drenthe, Friesland en Groningen) dit jaar op zaterdag 7 oktober een Samen meer Bereiken dag. Een dag voor actieve IVN vrijwilligers en beroepskrachten in regio Noord, gericht op kennismaking en uitwisseling. 

Hoe mooi zou het zijn als we elkaar straks beter weten te vinden en (nog) meer gaan samenwerken, om samen uitvoering te geven aan onze gezamenlijke missie: jong en oud laten beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. 

Aan de hand van vier workshops willen wij met jullie in gesprek hoe we samen invulling kunnen geven aan de hoofdthema’s van IVN: 

  • Kind & Natuur 
  • Jongeren
  • Natuur in de Buurt / Natuur en Gezondheid
  • Natuur & Recreatie

De dag zal plaatsvinden op een centrale locatie voor de drie provincies. Aanmelden kan binnenkort via een online aanmeldformulier. Meer informatie over het programma volgt komende maand. 

Voor nu willen wij jullie vragen om deze datum alvast te noteren in jullie agenda. 

IVN regio Noord

Ontdek meer over

Deel deze pagina